Genel

İLK YAZI!

Merhabalar. İlk yazı heyecanı ile kendimi sizlerle tanıştırayım. Ben Özlem SOYDAN. Şimdilik üniversite öğrencisiyim . Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Dalımın dışında ilgilendiğim/sevdiğim bir kaç şey var. Belki çoğu sizlerin de sevdiği şeylerdir ve  çoğumuzun isteyip de sık sık yapamadıklarımız oluyor. Dolaysıyla hepsinden bahsetmeyeceğim. Fotoğraf çekmeyi seviyorum, bu aralar yine daha çok bununla uğraşıyorum  ve tabi ki bilgisayar başında vakit geçirmeyi de, günümüz insanı gibi…

Neden yazıyorum?

Öncelikle yazmayı seviyorum. Konusu ne olursa olsun. Bu sadece bir bilgi olmak zorunda değil. Siz de yazıyorsunuz biliyorum. Çünkü bu insanın kendini ifade etmesinin en güzel yollarıdan biri bence. Bi amaç ararsak eğer sizlerle bildiklerimi/deneyimlerimi buluşturmanın yanında da kendim de aslında sizlerle öğrenip belki bazen fikir sunmak bazen sorulara cevap olmak bazense sadece eğlenmek için buradayım diyebilirim.

Peki neler yazıyorum?

Öncelikle kendi ilgilendiğim alanlardan bir kenara not edip, inceleyip sizlerlerle paylaşım yapmanın beraberinde bazen de sizlere sorarak bir şeyler öğrenmeyi, bazen sizlerin de bildiğiniz, bazen bilmediğiniz, ihtiyaç duyduğunuz yada keyfince öğrenmek istediğiniz,  bazen teorik, teknolojik, bazen günlük bir şeyler paylaşmayı ümit ediyorum. Dolayısıyla burada belli bi kitleye de hitap etmiyorum çünkü bunun için bir konuda uzman olmak gerektiğini düşünüyorum. İlgilendiğiniz herhangi bir konuyu burada bulmuş olabilirsiniz.
Kendi yazılarım dışında sizin de şu konuya bi bakalım diye düşündüğünüz veya ilginç,kısa düşünceleriniz/deneyimleriniz varsa iletişime geçiniz.
Hoş geldiniz ve keyifli okumalar .
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir